22 54 82 16 - helst mellem 08.00 og 09.00 - MY Zoneklinik, Taastrup Hovedgade 92. 1. - 2630 Taastrup myannejohansen@gmail.com

 

Klient med  kronisk hævede slimhinder=stoppet næse/allergisymptomer fortæller:
Jeg havde gennem 10 år døjet med kronisk stoppet næse, og var afhængig af at bruge næsespray for at kunne fungere. Specielt om aftenen når jeg lagde mig til at sove stoppede alt til, og det var umuligt at sove.
Jeg har været undersøgt hos en øre, næse halslæge, og jeg er desuden blevet testet for diverse allergier. Intet har kunnet forklare, hvorfor jeg fik stoppet næse.
Til sidst besluttede jeg at prøve zoneterapi, men turde ikke håbe at det kunne løse mit problem.

Jeg fandt Myanne gennem RAB-behandlere og bestilte en tid. Om aftenen efter behandlingen lagde jeg mig til at sov UDEN næsespray. Og jeg har faktisk kunne smide den ud, for jeg har slet ikke brug for den længere. Jeg er gået fra at være kronisk stoppet til at kunne trække vejret gennem næsen, og det giver bare en helt anden livskvalitet. Jeg er stadig lidt snottet engang imellem, men den store forskel er at næsen ikke stoppet helt til.
Der er en rigtig behagelig atmosfære hos Myanne, og det er både krop og sjæl der bliver behandlet. I en stresset hverdag er det skønt at få et lille pusterum, hvor man bare skal være sig selv og modtage den gode energi.
Hilsner fra Anne

Klient med forskellige udfordringer fortæller: Jeg mødte zoneterapeut Myanne i mit lokale motionscenter, hvor hun gav medlemmerne af centret behandling. Inden da havde jeg ikke tænkt mig at prøve zoneterapi, fordi jeg ikke mente, at det kunne hjælpe mig med noget – og ærlig talt, ikke rigtig troede på denne behandlingsform, men nu fik jeg så en chance for at prøve det, og den greb jeg.
Da jeg gik ind til behandling 1. gang, blev jeg imponeret over, at Myanne straks kunne fornemme den voldsomme træthed jeg har.  Vi talte om mine fysiske og psykiske udfordringer, såsom manglende overskud i hverdagen. Jeg har allergi, astma, og struma. Myanne kunne selvfølgelig ikke love at hun kunne helbrede mig for disse problemer, men at zoneterapi sansynligvis ville kunne give mig mere overskud i hverdagen, og det ubehag og mange af de gener jeg har i forbindelse med min allergi, astma og struma måske kunne bedres og mindskes ved hjælp af zoneterapi.
Det synes jeg selvfølgelig lød interessant, men det der fik mig overbevist om, at jeg ville kunne få gavn af zoneterapi var, at da jeg kom ind til Myanne 1. gang, kunne jeg ikke støtte på min ene fod pga. en fodvorte, som jeg dagen forinden havde fået behandlet hos en hudlæge. Efter en ½ times behandling af Myanne kunne jeg gå normalt på foden igen, og smerten var væk – det syntes jeg var ret utroligt. Jeg har nu fået 5 behandlinger. Ud over zoneterapi, har Myanne introduceret mig for Kranio-Sakral terapi og øreakupunktur . Denne kombination af disse 3 behandlingsformer har været meget givende for mig. Jeg har haft allergi i udbrud 2 gange, hvor jeg er mødt op til behandling hos Myanne, og begge gange har hun med zoneterapi kunnet fjerne mine allergiske anfald efter blot 10 minutters behandling – hvilket ikke engang er muligt for mig med medicin. 
Akupunktur nålene har Myanne sat i mine ører på steder, hvor de skulle kunne afhjælpe min allergi, og de gener jeg har i forbindelse med min struma, såsom en meget ubehagelig ”dunken” i halsen. Nålene sidder i øret i 7-10 dage, og mens nålene har siddet i mine ører, har jeg ikke haft allergi. Min struma og den ubehagelige ”dunken” i halsen har jeg ikke mærket noget til, efter at jeg er startet på øreakupunktur. 
Zoneterapi og Kranio-Sakral terapi giver mig stor velvære, og jeg føler, at jeg har mere energi, at jeg bliver ladet op, og er meget mere afslappet. Derudover er Myanne en meget givende og behagelig person, som har en masse viden og erfaring om mennesker, og de problemer som man kan løbe ind i. Hun giver gerne gode og brugbare råd, og har hjulpet mig til at se anderledes på nogle af mine problemer – Hendes vejledning har for mig været rigtig god terapi.
Glade hilsner fra Kirsten

Zoneterapi til dreng med svær allergi:
Min søn Nicklas på 8 år har været syg gentagne gange dette efterår og denne vinter, med ondt i halsen, ondt i maven, og generel utilpashed. I lange perioder har han været syg en gang om ugen, og hver gang jeg lige syntes at nu var han ved at være på toppen igen, fik han tilbagefald. Vi har været til lægen utallige gange, og har oftest fået beskeden at det var en virus som skulle gå over af sig selv. To gange har han også haft halsbetændelse. Nicklas har både græspollenallergi i svær grad, samt støvmide allergi. Min teori omkring hans dårlige helbred i år, var at hans system brugte energien på at holde allergien nede, og derfor ikke havde kræfter til at holde immunforsvaret oppe.

Jeg har selv sat ind med motion og sund kost, men da han blev ved med at blive syg, tænkte jeg at der skulle en mere konkret og effektiv indsats til. Jeg søgte råd hos Myanne, da jeg ved hun har en stor viden på feltet. Vi nåede frem til at han skulle have styrket sit immunforsvar, dels via zoneterapi behandlinger, samt vitamin- og mineral tilskud, kalktilskud (så han ikke behøvede at drikke mælk som jo er slimdannende), flydende Aloe Vera, som virker styrkende, samt Probiotica, et kosttilskud som tilføjer gode tarmbakterier. Endvidere skulle han have taget nogle blodprøver hos lægen, for at tjekke hans generelle sundhedstilstand.

Vi gik så i gang med disse tiltag, blodprøverne var fine, og det gik fint med zoneterapien. Hans immunforsvar er blevet bedre. I starten og indimellem undervejs i forløbet har der stadig været tilbagefald, men både behandlinger og kosttilskud har også lige skulle have lov at virke, og nu, efter et forløb på et par måneder, og 6 behandlinger synes jeg at han er ved at være i meget bedre balance. Han er gladere, friskere, og hans generelle sundhedstilstand er bedre.

Igår var vi ude og løbe og stå på rulleskøjter, og han kravlede i træer og viste stort overskud, så det er dejligt at se. Vi har valgt at fortsætte behandlingerne og kosttilskuddene, dels for at vedligeholde de positive forbedringer, og dels fordi græspollen sæsonen er lige om hjørnet, så det er vigtigt at holde hans immunforsvar stærkt. Jeg er meget glad og taknemmelig for at jeg valgte Myanne som rådgiver og behandler, hun er virkelig en kapacitet på sit område.
Mette, Nicklas mor

Behandling pga bivirkninger ved kemoterapi
I april 20011 blev jeg opereret for brystkræft, efterfølgende skulle jeg have kemoterapi og strålebehandling.

I første omgang talte lægerne om kun at give mig strålebehandling, men da knuden var bare 1mm over 1 cm, er tilbuddet også at give kemoterapi.

Det er en meget omvæltende proces for ens krop at få kemoterapi i flere omgange, med tre ugers mellemrum. Jeg fik en del bivirkninger såsom kvalme, tørre slimhinder og påvirkning af muskler og nerver i fødderne.En stor gene er da også at man bliver meget træt og i perioden lige efter behandlingen kan man dårligt overkomme  de mest almindelige ting i hverdagen.

Efter en lille snak med min søster som kender Myanne, valgte jeg at starte i behandling med zoneterapi og Kranio-Sakral terapi .

At være I behandling hos Myanne har givet mig den ro og balance jeg havde brug for, igennem behandlingen af kemoterapi. Det har været så dejligt afslappende at komme hos hende, og samtidig modtage gode råd med hensyn til  hvad min krop kunne bruge af alternative midler i denne periode.
Derfor siger jeg  stor tak. 
De kærligste hilsner Grethe Jønsson

Klient med fordøjelsesproblemer: 
I starten af november modtog jeg er mail, hvor Myanne søgte en testperson med problemer med fordøjelsen. Dette for at behandle og observere behandlingens virkning. Jeg ringede til Myanne, og efter en meget behagelig samtale, aftalte vi en tid.
Lidt forhistorie. I 2000 blev jeg indlagt på intensiv afdeling, for et voldsomt allergisk/astmatisk anfald. Da mine lunger var så svækkede, og balancen i blodet og ilt var helt forkert, beholdte de mig en uge – indtil jeg udskrev mig selv. Jeg skulle til Egypten, og ville ikke gå glip af denne rejse.  Desværre blev jeg rigtig syg dér nede, med voldsom opkast og diaré. Efter et lægebesøg og en indsprøjtning stoppede toilet besøgene, TOTALT.
Siden har jeg døjet med forstoppelse, urinvejsinfektioner, Candida svamp i tarmene, meget og ildelugtende luft i tarmene, vægtforøgelse, depressioner, mavesmerter, træthed osv. osv. Det ville ingen ende tage, trods jeg prøvede alverdens former for afføringsmidler, piller, urter, pulver, udrensninger, tarmskylninger m.m. 
Herefter blev min allergi og astma også for alvor slem. Ud over dette lider jeg af Endometriose, og tager utrolig meget smertestillende for menstruationssmerter i disse perioder. Jeg har kronisk hovedpine, med migrænelignende smerter fra nakke og skuldre som fører op over øjet, og ofte gør mig utrolig lysfølsom.

Myanne fortalte mig om kroppens sammenhæng, energibalancen, organernes påvirkning på kroppens helhed og hvordan det hele er en ond cirkel når først at maven er ude af balance.
Efter 1. behandling, som varede ca.1,5 time, mærkede jeg en utrolig forandring. Næste dag var der bare gang i maven og mit toiletbesøg. Dette fortsatte hele weekenden over, og frem til næste behandling d. 28/12-07. Her var jeg selvfølgelig lidt spændt på om den fede julemad havde sat mig helt ud af kurs, men indtil videre kunne jeg kun fortælle positive ting til Myanne under behandlingen. Hun rådede mig til at tage tilskud til kosten, i form af zink og magnesium, gode vitaminer, og også tilføre mit system gode tarmbakterier i form af pulver.
Dette startede jeg op omkring min 3. behandling d. 2/1-08. Men allerede inden kom min energi igen, velværet og overskuddet var ikke til at tage fejl af. Maven fungerede og jeg gik fra toilet besøg hver 7. dag til toilet besøg hver eller hver 2. dag.
Til behandlinger d.10/1, 16/1 og 23/1. Energien var helt i top, vægten langsomt på vej ned, og hovedpinen på vej væk. Myanne gav mig flere gange lidt laserbehandling i nakken for at løsne op for alle mine spændinger. 
D. 30/1 og 6/2 påvirkes jeg af stress og spekulationer på privat- og arbejdsfronten. Dette gjorde fordøjelsen tungere, og energien mindre. Som Myanne også havde fortalt mig, hænger hoved og mave samme. Dette er jeg slet ikke i tvivl om, da jeg tydeligt kan mærke på min krop, hvordan en sund og glad dag påvirker til en god og let fordøjelse og ligeledes omvendt.
Efter en behagelig omgang zoneterapi er man altid let og behagelig inden i. Myanne gav mig en forsmag på kranio sakral terapi.. Det er virkelig behageligt at være i Myannes hænder, og humøret er altid højt når man går derfra. D.6/2 gav hun mig et energi pust igen, efter en noget trist periode. Maven glædes ved besøget, og fungerer som aldrig før. Hovedpinen forsvandt, og energien kom tilbage.
Hilsen Karina

Klient med fordøjelsesproblemer:
Undertegnede startede, da Myanne søgte efter testpersoner med fordøjelsesproblemer eller hård mave. Mit tilfælde var dog lige modsat…. Jeg har før gået til zoneterapi, ikke pga. maveproblemer, men andre småting.

  • Jeg har efter hver behandling reageret en del, med udskillelse af diverse sekreter, rigelig vandladning, sved, afslappethed og mere varme i kroppen.
  • Efter få behandlinger kunne jeg mærke bedring og min afføring blev mere normal.
  • Min uregelmæssige menstruation er igen regelmæssig.
  • Min blodcirkulation er blevet bedre, så jeg bruger ikke hjemmesko mere
  • Jeg har en fistel i endetarmen, som også reagerede positivt.

Myanne har suppeleret sin behandling med laser på de fodzoner som omhandler området for baller og endetarm. Her har jeg oplevet at det summede og prikkede i fistlen/såret under behandlingen.
Og så er der mit velvære ved den slags behandlinger. Når jeg forlader stedet, går jeg som på vat. 

Jeg sover med det samme, når jeg er kommet i seng, og så er det jo bare skønt at få massage på fødderne, som udsættes for en del gennem livet.

Det er, og har været en dejlig oplevelsesrig og givende behandlingstid, så jeg fortsætter en gang om måneden hos Myanne, som er en dejlig varm kvinde, som med glæde deler ud af sin erfaring omkring behandling og gode råd.
Hilsen Jette

 

 

 

 

 

 

Eksempel på kommende tekst…