22 54 82 16 - helst mellem 08.00 og 09.00 - MY Zoneklinik, Taastrup Hovedgade 92. 1. - 2630 Taastrup myannejohansen@gmail.com

 

Behandling med nåle

Jeg har hos Boel Akupunktur modtaget undervisning i en meget anerkendt akupunkturform kaldet
AcuNova. Bruges bla. til behandling ved smerter i bevægeapparatet. Det virker anderledes end alle andre akupunktursystemer. Akupunkturpunkterne ligger i og omkring alle led i kroppen. Rundt omkring leddene er der specielle nervecentre. De sterile nåle placeres i et punkt i et konkret led, hvorefter der i kroppen gives et signal via nervesystemet til hjernen. Alt efter den aktuelle situation opleves ofte, at smerter lindres betydeligt eller forsvinder.  

Hvordan foregår en behandling?
Sammen afdækker vi det aktuelle smerteproblem. Jeg søger efter særdeles ømme punkter i f.eks. led på fingre, albue, knæ, tæer. Det kan også godt være andre steder alt efter problematik. Hvis der er tale om et smerteproblem vil der, efter nåles placering ofte efter ganske få minutter være smertelindring. Det kan være relevant med gentagende behandlinger, hvis problemet er kronisk. Er den aktuelle livssituation meget stressfuld og heraf mange spændinger/smerter i kroppen, skal der jo også kikkes nærmere på livsførelse, hvis det er derfor at der er smerter. Ellers vil behandlingen bare være symptomatisk og smerter måske komme tilbage efter noget tid.

Ønskes mere info se: www.acunova.dk

Øreakupunktur
Øreakupunktur er en meget anvendt behandlingsform som foregår via øret. Kan lindre eller fjerne smerter, samt dæmpe trang til rygning, alkohol samt dæmper madtrang ved ønsket om vægttab.

Jeg anvender altid tynde sterile engangsnåle, der kasseres efter brug. Nålene sidder i de behandlingsværdige punkter i øret fra 5 – 45 minutter. Ønskes en mere vedvarende stimulation af et eller flere punkter i øret (dæmper abstinenser) anvendes en lille nål, kaldet ASP-nål eller Perma-nål. En meget lille steril nål på ca. 1 millimeters længde. Denne sidder i øret i 1-14 dage. Kroppen afstøder den selv, når der ikke mere er brug for stimulation. Anvendes til behandling af bl.a. stresstilstande i kroppen, ved  smertebehandling i bevægeapparatet f.eks. ved sportsskader samt ved rygestop, appetitregulering og ved trang til alkohol.  

Øreakupunktur ved rygestop, vægtregulering mm.

Jeg anbefaler 3 besøg med ca. 14 dages mellemrum.

Ved behandling for ønsket om at blive din afhængighed kvit, skal du afsætte ca. 1 time. Sammen kortlægger vi de ubalancer, der gør, at du har svært ved f.eks. med at holde op med at ryge. I samme behandling korrigerer jeg kroppen med zoneterapi for de eventuelle øvrige ubalancer, du måtte have. Jeg behandler på de 3-5 relevante akupunkturpunkter i øret, der skal stimuleres med Perma-nåle, tillige med de almindelige akupunkturnåle, som blot skal påvirke kroppen under selve behandlingen i klinikken.

_MG_4865

Den 5.2.2015

Slidgigt
I går kunne man læse på forsiden af Ekstra Bladet, at hver femte dansker lider af slidgigt. I alt lider 900.000 danskere af slidgigt. Den danske velfærdsstat bruger hundreder af millioner af kroner på slidgigt hver år, men alligevel lider 19,7% af befolkningen af det.

Akupunktør John Boel siger:
Jeg vil vove den påstand, at jeg, for en brøkdel af de mange millioner, kunne uddanne de danske læger og fysioterapeuter i moderne AcuNova akupunktur, der ville gøre dem i stand til at hjælpe en meget stor del af de 900.000 danskere, der lider af slidgigt. De danskere som, hvis de ikke direkte bliver ladt i stikken, så i hvert tilfælde får en behandling, der er betydelig dårligere end de kunne få.
Læs mere om:

Behandling af slidgigt med AcuNova akupunktur her.

Når man lider af slidgigt får man i dag at vide, at man kan dyrke motion, tabe sig og/eller spise smertestillende medicin. Alt det er meget godt, det hjælper faktisk, men hvis der kan gøres noget, som er både billigere og hurtigere, ville det så ikke være smart at gøre det?