22 54 82 16 - helst mellem 08.00 og 09.00 - MY Zoneklinik, Taastrup Hovedgade 92. 1. - 2630 Taastrup myannejohansen@gmail.com

Zoneterapi

er baseret på tankegangen, at bl.a. fødderne er et spejlbillede af kroppen

Zoneterapi gives til sundhed og velvære – styrkende som forebyggende
Benyttes af mennesker i alle aldre, som ønsker at bevare, fremme eller genoprette sundhed og livskvalitet.

Kort fortalt om Zoneterapi
Vi mennesker er en sammensat organisme. Hvis noget ikke fungerer som det skal, opstår ubalance. Resultatet kan blive smerter, træthed, utilpashed, nedsat immunforsvar, følelser af stress og og måske sygdom.

Mine klienter fortæller ofte at behandlingen gør en forskel, således at de får mere overskud i hverdagen.

Filosofien er at under og på fødderne findes et fuldstændigt kort over hele menneskekroppen. Hver kropsdel har kontakt til en zone på fødderne, en reflekszone. Jeg behandler disse områder ved at trykke/massere med specielle trykkombinationer. Filosofien er at herved påvirkes organerne til at bedre kroppens funktioner og dermed genoprette balancen.

Rigtig mange mennesker har stor glæde af zoneterapi. Også selv om de ikke har de store helbredsproblemer. De får behandling, fordi de ønsker at vedligeholde en god sundhedstilstand og som forebyggende behandling.


Hvordan foregår en behandling?

Et besøg hos mig indledes altid med en uddybende samtale omkring baggrunden for henvendelsen og de udfordringer klienten ønsker assistance til. 

Min behandling tilrettelægges herefter. I behandlingsforløbet påvirkes de dele af kroppen, som ikke fungerer optimalt, og jeg gør mit til at støtte kroppen, så den selv finder tilbage til sin optimale balance. 

Sundhed – en helhed
Ved mine behandlinger inddrages hele mennesket. Zoneterapi gør det ikke alene. Selvom behandlingerne oftest kan genoprette kroppens ubalancer, får man det for alvor først rigtig godt, når der er balance i helheden = hele mennesket.

I samtalen spørger jeg ind til klientens livsførelse, herunder kostvaner, medicin/kosttilskud, operationer. Måske vedkommende selv ved hvad der ligger til grund for den manglende trivsel. Bekymringer/sorg o.lign. koster på energikontoen. 

Jeg giver gerne nogle gode råd til, hvad man selv kan gøre for at bevare et godt helbred. Jeg har tavshedspligt.

Klik på billedserien herover, for at se i stor størrelse. Klik Esc. for at vende tilbage

Reaktioner
Kroppen kan reagere på en behandling på flere måder. Ud over at klienter som oftest har positiv effekt af behandlingen, fortæller de, at der som en stor sidegevinst indfinder sig en dejlig fred og ro indeni. Energiniveauet stiger og de føler sig mere opløftet. De sover bedre om natten. Også på den lange bane. 

Enhver reaktion hænger nøje sammen med en bedre balance og almentilstand. 

Udrensningssymptomer
Urin og afføring kan umiddelbart eller i dagene efter være rigelig og mere ildelugtende. Mere snot/sekret fra næse og luftveje. Eksempelvis kortvarig midlertidig opblussen af tidligere symptomer/sygdomme kan forekomme. Opblussen af f.eks. udslæt på hud som ved psoriasis. Symptomerne fortager sig ofte hurtigt.     

Det skal ikke opfattes som bivirkninger eller som forværring af tilstanden, men derimod som et udtryk for kroppens  justerings- og oprydningsproces. Et positivt udtryk for, at behandlingen har en effekt. Drik altid rigeligt med vand efter behandlingen. 

Tilskud til behandling hos RAB registreret behandler 

Sygeforsikringen ”Danmark” yder tilskud til zoneterapi til sine medlemmer i gruppe 1, 2 og 5.
Jeg foretager indberetningen, og her skal Dit CPR nr. fremgå. Mere information findes på Sygeforsikringen Danmark.
Mange privat/firmaers sundhedsforsikringer refunderer eller giver delvis tilskud til et antal behandlinger.

x

 

 

 Anvendes ved 

Allergi / høfeber
astma & bronchitis
barnløshed
bihulebetændelse
blodtryksproblemer 
fordøjelsesproblemer
hormonelle problemer
nedsat immunforsvar
kolik- & øre problemer hos børn
kredsløbsproblemer
luftvejsproblemer
migræne
muskelsmerter

PCO
smertelindring
spændingshovedpine
stress
urinvejsproblemer
ve-stimulation under fødsel
 

og meget andet

Er zoneterapi noget helt nyt?

Nej, det er en gennemprøvet metode. Ideerne og metoden kom til Danmark i 1970’erne og bygger på flere tusinde års erfaring fra andre dele af verden.

 

Skal jeg have en henvisning?

Nej, du kan kontakte en zoneterapeut direkte og aftale en tid. Find en terapeut tæt på, hvor du bor. Nogle sundhedsforsikringer kræver lægeanbefaling. Spørg dit forsikringsselskab.