22 54 82 16 - helst mellem 08.00 og 09.00 - MY Zoneklinik, Taastrup Hovedgade 92. 1. - 2630 Taastrup myannejohansen@gmail.com

 

Laserterapi

LaserTerapi er en genvej for hud-, muskel- og ledproblemer.

Jeg tilbyder behandling med et apparat kaldet POWER LASER 500.

LaserTerapi kan reducere ophelingstiden med op til 75 %.

Mine klienter fortæller ofte at behandlingen gør en forskel, således at de får mere overskud i hverdagen.

Akutte skader og sportsskader
LaserTerapi, som er totalt smertefri, accelererende naturlige helingsproces og reducerer ophelingstiden ved de fleste skader fra uger til dage. Dette gælder bl.a. akutte skader som forstuvninger, ledbåndsskader, slag, stød og fibersprængninger.

LaserTerapi er velegnet til alle former for muskel- og ledproblemer, akutte såvel som kroniske.

LaserTerapi er yderst effektiv ved alle former for sportsskader og sportsfolk kommer hurtigt på banen igen!

Sportsskader, knogleheling, myoser,
ledproblemer / betændelse, tennis/golf/musearm, løberknæ,
bihulebetændelse hælspore, fodvorter,  forkølelsessår og herpes i tidligt
udbrud, helvedesild og meget andet

POWER LASER 500

Klik for stort billede

Esc for at gå tilbage

Overbelastningsskader Ved gentagne bevægelser som f.eks. i en arbejdssituation kan vævet blive overbelastet og der opstår en inflammationstilstand. Typiske eksempler er tennisalbue, golfarm, musearm, seneskedehindebetændelse og lignende. LaserTerapi dæmper effektivt den overreaktion, som inflammation er udtryk for og virkningen heraf er hurtig normalisering af vævet samt smertelindring.

Akutte skader og sportsskader LaserTerapi, er en totalt smertefri, accelererende naturlig helingsproces og reducerer ophelingstiden ved de fleste skader fra uger til dage. Dette gælder bl.a. ved akutte skader som forstuvninger, ledbåndsskader, slag, stød og fibersprængninger. LaserTerapi er velegnet til alle former for muskel- og ledproblemer, akutte såvel som kroniske. LaserTerapi er yderst effektiv ved alle former for sportsskader og sportsfolk er hurtigt på banen igen!

Knoglebrud Ophelingstiden for knoglebrud kan ved daglige laserbehandlinger reduceres med op til 75 % – fra uger til dage!

Smertelindring LaserTerapi lindrer effektivt smerter ved at stimulere dannelsen af endorfiner, samtidig med at vævets tilstand normaliseres.

LaserTerapi lindrer effektivt smerter ved at stimulere dannelsen af endorfiner, samtidig med at vævets tilstand normaliseres.

For eksempel forsvinder smerten ved mindre brandsår næsten øjeblikkeligt, samtidig med at såret heler betydeligt hurtigere op. Her tales ikke om uger, men om ganske få dage!

LaserTerapi er immunstyrkende og medvirker derved til at bekæmpe betændelsestilstande. Derfor heler kroniske skinnebenssår op på få uger. Akne forsvinder ved få behandlinger, ligesom eksem, psoriasis og andre hudproblemer mildnes ved få behandlinger. Et herpesudbrud, som normalt tager 8 – 12 dage klares på 2 – 3 dage. LaserTerapi stimulerer dannelsen af kollagent væv, hvorfor operationssår heler langt hurtigere op med meget lidt ardannelse.

 

LaserTerapi & Zoneterapi – en stærk kombination!

Med LaserTerapi behandles direkte på symptomer/skaden og med zoneterapi behandles hele organismen samt den bagvedliggende årsag. Med denne kombinationsbehandling har man en god chance for at komme over sit akutte, såvel som kroniske problem hurtigt, effektivt og smertefrit!

Se:  www.powermediclasers.com/da/laserterapi/zoneterapi

 

Power Laser godkendelser

PowerLaser opfylder myndighedernes krav til terapeutiske lasere og er CE godkendt til at behandle:

Gigtsmerter

Tennisalbue

Muskelsmerter

Sårheling

Inflammation

PowerLaser lever op til standarderne EN 60601-1-1, EN 60601-2-22, EN 60825-1 samt en række andre krav til elektrisk medicinsk udstyr. PowerLaser er produceret i overensstemmelse med kvalitetsstandarderne beskrevet i CE. Godkendelsen omfatter salg i USA til behandling af:

Midlertidig lindring af ledsmerter, lettere gigtsmerter, muskelkramper, midlertidig forøgelse af lokal blodcirkulation og/eller midlertidig afslapning i musklerne.

 

 Er laser farligt?

Laserlys er koncentreret lys. Terapeutiske lasere fra PowerMedic er udstyret med en linse, som spreder lyset, så strålerne ikke er parallelle. Det gør, at laserstrålen ikke er farlig, heller ikke for øjnene.