22 54 82 16 - helst mellem 08.00 og 09.00 - MY Zoneklinik, Taastrup Hovedgade 92. 1. - 2630 Taastrup myannejohansen@gmail.com

Alternativ behandling til kræftpatienter.
I disse år forlyder det jævnligt at det offentlige system slet ikke er gearet til at håndtere og støtte op omkring mennesker med kræft samt de pårørende.

På det fysiske område er der jo de helt konkrete tiltag og procedurer, som patienten skal gennemgå i deres forløb. Ofte længere forløb med udredninger, kemo/strålebehandling. Så er der de mellemliggende perioder med pauser og stilhed indtil næste omgang behandlinger. Disse perioder er ofte overfyldt med ubesvarede spørgsmål, fastlåste følelser, frustrationer, som patienten eller den pårørende går med for sig selv. Man vil ikke ligge hinanden til last. 

I det offentlige rum er der fine tilbud om støttesamtaler. Men jeg har tit oplevet at patienten selv skal række ud og spørge ind, hvis der er behov af mere udvidet karakter. Heldigvis er der organisationer som bl.a. Kræftens Bekæmpelse, der har fine tilbud om samtaler/støttegrupper, hvilket er særdeles brugt. Og så er der flere private foreninger, som gør et fantastisk stykke arbejde.

Vores befolkningssammensætning er meget forskellig. Nogle patienter har tæt og kompetent familie omkring sig, som kan støtte op omkring forløb, give sparring og spørge ind i hospitalsregiet. Men der er dem, som bliver tabt på gulvet, fordi de ikke har den viden/mod der skal til for at spørge rigtigt ind og få kompetente svar, som de kan forstå og anvende i dagligdagen.  Vort offentlige system opleves ikke mere gearet hele vejen rundt, til at ”være” der for den enkelte patient/pårørende. Dog er der nogle ildsjæle, der trods travlhed formår at føre patienten/pårørende til dørs rigtig godt informeret og støttet op om. Disse ildsjæle er guldet i det offentlige system, for de gør en kæmpe forskel.

Dette er skrevet ud fra personlige oplevelser i nærmeste familie, samt personlige samtaler med klienter. Og så er det også farvet af informationer fra det offentlige rum.

Som pårørende samt som zoneterapeut/kranio- sakral terapeut har jeg mødt dette adskillige gange i de forløbne år. Jeg har et stort ønske fra hjertet om, at vi som behandlere med tiden vil blive mere accepteret og anvendt der, hvor vi kan gøre en forskel. Der er økonomisk åbnet en hel del op for at vi kan give sparring, behandling til disse klienter. Bla via Sygeforsikringen Danmark, samt via private Sundhedsforsikringer.  Til stor glæde for de som ellers ikke ville komme, da der ikke er økonomi til det.

Som RAB registrerede behandlere kan vore klienter oppebære tilskud til behandlingerne, og flere og flere finder vej til os. Vi har i stor udstrækning kompetance til at tage hånd om det hele menneske. Det er vi uddannet til. Som jeg ser det, gør det hele forskellen, at vi tager hånd om hele klienten, ikke kun om sygdommen. Klienten er på og har tilbud om kompetent sparring til igen at komme på banen under eller efter sin sygdomsperiode. Under behandlingen er der er åbenhed til samtale, nærvær, stillerum, råd og vejledning af forskellig karakter alt efter behov. Vi drager gerne familien ind såfremt dette måtte ønskes.

At få lov til at gøre en forskel i det menneskes liv der har behovet, er fantastisk. Og det er det der driver os alternative behandlere, vil jeg tillade mig at skrive. (det står selvfølgelig for egen regning)

For mig handler det om næstekærlighed. At være der for sin næste er for mig lig med healing. Healing betyder at gøre HEL, og det er det jeg mener, at kunne hjælpe mine klienter med at blive et langt stykke af vejen. Klienten har selv ansvaret for at komme godt på vej, men støttet op af næstekærlighed og kompetent sparring, giver ofte det overskud der skal til for at komme videre på en god måde i hverdagen.

 Så hos mig handler det om at 

Næstekærligheden og nærværets kraft transformeres til healende energi, som overføres til DIG via nærværende blid berøring. Din krop og sjæl vil give nogle dybe slip i takt med din parathed.

I et trygt miljø giver jeg dig  
Kompetent behandling
Indsigt
Samtale – refleksion over livet
Ro
Nærvær
Stilhed
Afkobling
Velvære
Jeg vil rigtig gerne hjælpe dig på vej

 

 

 

 

 

 

 

cæjkfkgmnfkl

 

 

 

 

 

 

 

KLFDSKLÆFSDKLÆFDSKLÆFSD
LÆLÆØLÆLØÆLÆØ
JKLJLKJKLJKLJKLJ

 

 

HJKHJKHJKHJK

 

 

 

 

 

 

MIN TESTSIDE

af | okt 12, 2015 | 0 Kommentarer